hemtex

Breeze påslakanset i bäckebölja blå

599,90 kr
I lager    Sponsrad länk för Hemtex

Påslakanset i bäckebölja. Bäckebölja upplevs ofta som ett svalt påslakan och är därför perfekt att använda under sommarhalvåret, eller för dig som ofta känner dig varm när du sover. Den extra veckningen på tyget skapar luftfickor som ger extra luftcirkulation och andningsförmåga. Bäckebölja har en härlig struktur som inte behöver strykas och är därför mycket lättskött. Trådtäthet: 130. Kombinera gärna bäckebölja påslakanset med ett sommartäcke, i dun eller fiber, om du vill ha det extra svalt. Maskintvätt 60 grader.

Trådtäthet (TC) är mätningen av hur många trådar som finns på längden och bredden inom en kvadratmeter av ett tyg. En hög trådtäthet innebär att det finns fler trådar packade tätt tillsammans inom samma yta, vilket resulterar i ett mjukare och jämnare tyg. Ett högre trådtäthet indikerar också att tyget är mer hållbart och slitstarkt.

Breeze påslakanset i bäckebölja blå finns i kategorin Sovrum - Påslakanset - Bäckebölja påslakanset. hemtex är ett av våra märken som säljs direkt av Hemtex.

Läs mer…