Dekosol

Made to measure premium dubbel plisségardin trådlös 45mm multi

1 106,09 kr 1 580,13 kr
I lager    Sponsrad länk för Hemtex

Trådlös plisségardin som kan beställas i max bredd 250cm och höjd 250cm. Färgerna vit, silver, svart, grå levereras som standard på skenor och matchande metallfästen. Gardinen levereras i dubbelt tyg även kallat honeycomb på grund av sin bikupastruktur. Det gör att det inte finns några synliga hål i plisségardinen och väljer du ett ljustätt tyg blir det helt ljustätt. Finns i ett stort urval av färger i ljusfiltrerande, transparent och ljustät tyg.

För att montera en plisségardin på en inre fönsterkarm med dubbel tyg, även kallat honeycomb, MÅSTE det finnas ventilation på sidorna när det monteras på den inre fönsterkarmen. Annars kan fönstret spricka. Vi rekommenderar att dra av 1,4 cm på varje sida = 2,8 cm totalt, som måste dras av från nischmåttet.

För att säkerställa optimal funktion på din plisségardin rekommenderar vi att du använder den regelbundet. När du är borta under en längre tid rekommenderar vi att du håller dina trådlösa gardiner i uppfälld position. I fall där plisségardinen är nere under en längre tid kan tyget bli stramt och motstå lyft. Detta är en naturlig situation när tyget har sträckts ut under en längre tid. Det är en temporär situation som kan korrigeras genom att lyfta och sänka gardinen flera gånger. Detta kommer att föra tyget tillbaka till sitt naturliga tillstånd och optimal funktionalitet. Samma gäller om gardinen står i uppfälld position under en längre tid. Detta kan leda till att gardinen har en tendens att dra sig upp över önskad position när den sänks igen. Detta kan också korrigeras genom att lyfta och sänka gardinen flera gånger. Läs mer om hur du mäter här!

Tips – vid köp i butik, säkra gärna måtten hemma och ta med eventuell bild, så kan vi hjälpa dig på bästa sätt!

Made to measure premium dubbel plisségardin trådlös 45mm multi finns i kategorin Solavskärmning - Måttanpassad solavskärmning - Måttanpassade plisségardiner - Måttanpassade dubbla plisségardiner. Dekosol är ett av våra märken som säljs direkt av Hemtex.

Läs mer…