Dekosol

Made to measure premium upp&ned dubbel plisségardin med snöre 25mm multi

696,54 kr 995,06 kr
I lager    Sponsrad länk för Hemtex

Upp & ned plisségardinen är mycket flexibel och kan justeras steglöst. Den monteras enkelt i den översta skenan som en vanlig plisségardin och har ett snördrag på varje sida.

Den manövreras enkelt uppifrån och ned med snördraget på vänster sida eller nerifrån och upp med snördraget på höger sida, och kan låsas i valfri höjd. Gardinen i bredd över 1300mm kommer att ha fyra genomgående trådar som blir synliga när gardinen är neddragen från toppen. Upp & ned gardiner levereras i max bredd upp till 300 cm och 270 cm höjd. Välj mellan vit, silver, svart eller grå skena och matchande metallfästen för tak- eller väggmontering.

Gardinen levereras i dubbel tyg, även kallat honeycomb på grund av dess bikupastruktur. Det gör att det inte finns några synliga hål i plisségardinen, och om du väljer ett ljusblockerande tyg kommer det att vara helt ljusblockerande.

Om du ska montera en plisségardin på en inre fönsterkarm med dubbel tyg, även kallat honeycomb, MÅSTE det finnas ventilation på sidorna när det monteras på den inre fönsterkarmen. Annars kan fönstret spricka. Vi rekommenderar att dra av 1,4 cm på varje sida = 2,8 cm totalt, som måste dras av från nischmåttet.

För att säkerställa optimal funktion av din plisségardin rekommenderar vi att du använder den regelbundet. När du är borta under en längre tid rekommenderar vi att du håller dina trådlösa gardiner i uppfälld position. I fall där plisségardinen är nere under en längre tid kan tyget bli löst och motstå lyft. Detta är en naturlig tillstånd när tyget har sträckts ut under en längre tid. Det är ett tillfälligt tillstånd som kan korrigeras genom att lyfta och sänka gardinen flera gånger. Detta kommer att föra tyget tillbaka till sitt naturliga tillstånd och optimal funktionalitet. Samma gäller om gardinen står i uppfälld position under en längre tid. Detta kan leda till att gardinen har en tendens att dra sig upp över önskad position när den sänks igen. Detta kan också korrigeras genom att lyfta och sänka gardinen flera gånger.

Tips – vid köp i butik, säkra gärna måtten hemma och ta med eventuell bild, så kan vi hjälpa dig på bästa sätt!

Made to measure premium upp&ned dubbel plisségardin med snöre 25mm multi finns i kategorin Solavskärmning - Måttanpassad solavskärmning - Måttanpassade plisségardiner - Måttanpassade dubbla plisségardiner. Dekosol är ett av våra märken som säljs direkt av Hemtex.

Läs mer…