Dekosol

Made to measure premium upp&ned enkel plisségardin med snöre 25mm multi

760,44 kr 1 086,34 kr
I lager    Sponsrad länk för Hemtex

Fristående klassisk plisségardin med snördrag och upp-och-ned-funktion.

Den manövreras uppifrån och ned med snördraget på vänster sida eller nerifrån och upp med snördraget på höger sida, och kan låsas i valfri höjd. Kan levereras i bredd upp till 300 cm och höjd 270 cm. Gardiner med bredd över 1300 mm kommer att ha fyra genomgående trådar som blir synliga när gardinen är neddragen från toppen. Färgerna vit, silver, svart, grå levereras som standard på skenorna och matchande metallfästen för inre karm/vippfönster. Finns i ett stort urval av färger i både ljusgenomsläppande, transparent och ljusblockerande tyg.

Denna modell levereras med enkel plissé. Ett enkelt lager plissétyg kommer att ha synliga hål för snördragen. Om man väljer ljusblockerande tyg med denna typ av tyg kommer ljuset att tränga igenom hålen och gardinen kommer inte att bli helt ljusblockerande. Alla typer av tyger märkta med PT har enkelt lager plissé.

Om du ska montera en plisségardin på en inre fönsterkarm rekommenderar vi att du drar av 5 mm från bredden om du beställer en gardin med enkel plissering.

För att säkerställa bästa möjliga funktion på plisségardinen rekommenderar vi att den används regelbundet. Om du är borta under en längre tid rekommenderar vi att plisségardinen hålls i uppfälld position. I fall där plisségardinen är nere under en längre tid kan tyget bli löst och motstå lyft. Detta är en naturlig situation när tyget har sträckts ut under en längre tid. Det är en temporär situation som kan korrigeras genom att lyfta och sänka gardinen flera gånger. Detta kommer att föra tyget tillbaka till sitt naturliga tillstånd och optimal funktionalitet. Samma gäller om gardinen står i uppfälld position under en längre tid. Detta kan leda till att gardinen har en tendens att dra sig upp över önskad position när den sänks igen. Detta kan också korrigeras genom att lyfta och sänka gardinen flera gånger. Läs mer om hur du mäter här!

Tips – vid köp i butik, säkra gärna måtten hemma och ta med eventuell bild, så kan vi hjälpa dig på bästa sätt!

Made to measure premium upp&ned enkel plisségardin med snöre 25mm multi finns i kategorin Solavskärmning - Måttanpassad solavskärmning - Måttanpassade plisségardiner - Måttanpassade enkla plisségardiner. Dekosol är ett av våra märken som säljs direkt av Hemtex.

Läs mer…