hemtex

Holly påslakanset i bäckebölja aprikos

399,90 kr
I lager    Sponsrad länk för Hemtex

Holly påslakanset i bäckebölja. Påslakanset i bäckebölja upplevs ofta som ett svalt påslakan och är därför perfekt att använda under sommarhalvåret, eller för dig som ofta känner dig varm när du sover. Den extra veckningen på tyget skapar luftfickor som ger extra luftcirkulation och andningsförmåga. Bäckebölja har en härlig struktur som inte behöver strykas och är därför mycket lättskött. Vävd bäckebölja gör att böljeffekten vävs in i påslakanet, vilket ger det en högre prisnivå och en exklusivare känsla samtidigt som det blir mer hållbart på lång sikt. Kombinera gärna bäckebölja påslakanset med ett sommartäcke, i dun eller fiber, om du vill ha det extra svalt. Trådtäthet: 150. Maskintvätt 60 grader.

Vid köp av ett påslakanset i storlek 150x210 innehåller förpackningen ett påslakan för standardtäcke och ett örngott. Vid köp av Kingsize (230x220 cm) innehåller förpackningen ett påslakan för dubbeltäcke och två örngott. Sover du med fler kuddar i sängen? Glöm inte att komplettera med fler örngott.

Holly påslakanset i bäckebölja aprikos finns i kategorin Sovrum - Påslakanset - Bäckebölja påslakanset. hemtex är ett av våra märken som säljs direkt av Hemtex.

Läs mer…