Nordic Rest

Premium kontinentalsäng svart

24 999,90 kr
I lager    Sponsrad länk för Hemtex

Vår bästa kontinentalsäng med följsamt fjädersystem som passar alla kroppsbyggnader. Detta unika fjädersystem anpassar sig efter kroppen, så att både du och din partner får exakt det stöd kroppen behöver genom natten. Sängramen och ytterkanten på madrassen är klädda i ett slitstarkt textil av ullblandning, sängramen är i massiv furu med en sockel i björk. Madrass och bäddmadrass medföljer.

- Följsamma fjäderinsatser som passar alla kroppsbyggnader
- Madrass med pocketfjädrar för god rörelse och hållbarhet
- Premium kvalitet
- Avtagbart och tvättbart överdrag på bäddmadrassen

Vad betyder följsam fjäderteknologi?
En madrass med följsam fjäderteknologi består av pocketfjädrar i två olika höjder, vilket innebär att den ger samma optimala stöd för en tung person som för en lätt person. Madrassens fjädring anpassar sig individuellt efter hur mycket kroppsvikt som belastar den, där de kortaste fjädrarna aktiveras och ger extra stöd vid tung kroppsvikt, medan de längre fjädrarna balanserar stödet som behövs vid lättare vikt. Spiralfjädrarna ligger i fickor, och hela madrassen har en sömlös design.

Sängens uppbyggnad:

Sängbotten: 12 cm träram i massiv furu + sängram med 13 cm pocketfjädrar för extra stabilitet till huvudmadrassen.
Sockel: 5 cm i björk.
Bäddmadrass : 6 cm andningsbar bäddmadrass i naturlatex, med vaddering på båda sidor.
Madrass: Vändbar madrass med adaptivt fjädersystem, 15 cm pocketfjädrar och 3 cm skum. Adaptiva pocketfjädrar är spiralfjädrar i två olika höjder för individuell anpassning till olika kroppsvikter. Madrassen har en mjukare och en fastare sida, med ett lager skum över och under fjädrarna för finjustering.

Sängen finns i bredden 160 och 180 cm. Sängen är 200 cm lång och 60 cm hög med en 5 cm hög sockel istället för ben.

Observera att madrass och bäddmadrass medföljer.

European craftsmanship. Produkten är tillverkad i Estland och utvecklad enligt principer och kvalitetskrav från skandinaviskt hantverkstradition. Plus- och Premium-sängar har 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

Premium kontinentalsäng svart finns i kategorin Möbler - Sängar,Sovrum - Sängar. Nordic Rest är ett av våra märken som säljs direkt av Hemtex.

Läs mer…